Historie

Garage van Nistelrode is in 1972 opgericht door Wim van Nistelrode als het bovag autobedrijf gespecialiseerd in renault, in Oirschot. Al snel bleek de bedrijfsruimte daar te klein en verhuisde het bedrijf naar Acht bij Eindhoven. Op deze grotere locatie is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot universeel garagebedrijf gespecialiseerd in Renault.

Sinds 2003 geniet Wim van zijn welverdiend pensioen en is de dagelijkse leiding in handen van zijn zoon Ruud van Nistelrode Zijn beleid is een combinatie van ouderwetse klantvriendelijkheid en moderne technologie en service.

Dit resulteerde in oktober 2020 tot de aansluiting bij James autoservice.

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland. Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie.

Totaal ontzorgen

Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

Gecertificeerde kwaliteit

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook